Yritys

TUTTU TURKULAINEN RENGASALAN AMMATTILAINEN

Kaerlan Kumi Oy on yli 55 vuotias tuttu turkulainen rengasalan ammattilainen. Olemme aito Turkulainen perheyritys, jonka valikoimaan kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen renkaat ja vanteet sekä niihin liittyvät pultit, mutterit ja soviterenkaat.

Lisäksi varastostamme löytyy kottikärryjen ja yleisimpien ruohonleikkureiden pienrenkaat.

Palveluihimme kuuluvat myös renkaiden ja vanteiden asennukset, tasapainotukset sekä pyöränkulmien säädöt. 

HISTORIA

Kaerlan Kumin perusti Tuomas Rämö vuonna 1968 vanhempiensa omakotitalon kellarista Kaerlan kaupunginosasta, josta yrityksen nimikin on peräisin. Tuomas oli ammatiltaan putkimies ja rakentamassa U-sairaalaa, kun idea oman rengasliikkeen perustamisesta lähti. Alussa oli enemmän intoa kuin rahaa. Päivät asennettiin renkaita ja illat sekä yöt niitä nastoitettiin.

Orikedon teollisuusalueelle Autokatu 10, Ohikulkutien varteen valmistui halli 1978 ja samoissa tiloissa toimitaan edelleenkin, vaikkakin hallia neljä kertaa laajennettuna.

Tytär Jarna Rämö tuli Kaerlan Kumiin vakituiseksi 21-vuotiaana. Tuomas Rämön yllättävä sairaskohtaus teki Jarnasta 28-vuotiaana kertaheitolla rengasliikkeen toimitusjohtajan. Hienolla työporukalla homma jatkui.

Hienot työntekijät ovat yrityksemme voimavara. Iso kiitos siitä niin nykyisille kuin entisillekin työntekijöillemme.

LIIKEIDEA

Vanteet ovat vuosien saatossa suurentuneet ja renkaat madaltuneet, mutta vieläkin ne ovat mustia ja pyöreitä. Liikeideamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin jokaisessa hintaryhmässä mm. renkaissa Michelin, Continental, Nokian Renkaat, Summerstar ja Minerva sekä vanteissa mm. Aez, Dotz, Dezent, Mak, GMP, Vossen ja Monaco.

Liikeideamme pohjautuu myös heti saatavana oleviin tuotteisiin, nopeaan palveluun ja luotettavuuteen. Näistä seikoista olemme vuosikymmenet pitäneet kiinni ja tulemme pitämään jatkossakin.

 

YLPEYDEN AIHEET

Olemme erityisen ylpeitä, että meillä käy asiakkaita jo kolmannessa polvessa. Voimme siis sanoa myyneemme renkaita vauvasta vaariin.

Nöyrin KIITOKSEMME Teille kaikille hienoille asiakkaillemme, joita olemme saaneet palvella vuosikymmenien varrella. Kiitos myös yhteistyökumppaneillemme. Tyytyväinen asiakas on meille se tärkein ja haluamme löytää parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiselle luotettavasti ja ammattitaidolla.

 

HAASTEET

Sesonkiluonteinen työ on suurin haaste. Kaikkihan voivat myydä tuotteita, mutta kuka ne asentaa silloin, kun niitä tarvitaan nopeasti?

Tässä kilpailussa olemme pysyneet hyvin mukana ostamalla renkaat suurissa erissä, jolloin voimme taata tuotteen edullisen hinnan ja saatavuuden aina. Joustava henkilökuntamme on valmis venymään sesonkiaikoina äärirajoille, jonka ansiosta sesongitkin sujuvat meillä hyvin.

 

TULEVAISUUS

Tulevaisuuteen katsomme erittäin positiivisesti, tästä on hyvä jatkaa tuleville vuosikymmenille.

TEKEMISEN MEININKIÄ VUODESTA 1968 ALKAEN