Toimitusehdot

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT


Verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 01.09.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kaerlan Kumi Oy, y-tunnus 0736675-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.kaerlankumi.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Kaerlan Kumi Oy:n asiakaspalveluun joko puhelimitse +358 2 2738888 tai sähköpostilla myynti@kaerlankumi.fi.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset PostNordin välityksellä tai voit noutaa ne veloituksetta toimipisteestämme Turusta. Valitessasi tuotteille noudon myymälästä, tuotteet ovat noudettava 31 vuorokauden sisällä ostopäivästä. Voit myös ostaa asennuspalvelun ja käydä asennuttamassa renkaat toimipisteessämme Turussa. Mikäli valitset asennuksen tilaa asennusaika sähköpostilla, puhelimella tai voit myös tulla suoraan toimipisteeseemme arkisin 8-16.15 välisenä aikana ja asennamme tilaamanne tuotteet odottaessa. 

Toimitustapa vaihtoehdot:

Nouto 0 €
Toimitus PostNord 35 €
 

Renkaiden hinnat sisältävät kierrätysmaksun:

Henkilö- ja pakettiautojen renkaat 1,74€ / rengas.
Pinnoitetut henkilöauton renkaat 0,0€ / rengas
Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%

Toimitusaika

Tyypillinen varastotuotteen toimitusaika on 2-5 vuorokautta tilauksen jättämisestä. Poikkeuksena tilaustuotteet joissa toimitusaika tuotteesta riippuen 3-14 päivää. Mikäli tuotteessa on luvattua pidempi toimitusaika, ilmoitamme heti tilauksen saatuamme, jolloin on mahdollisuus perua kauppa.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Tilausnumero, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio Kaerlan Kumi Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Kaerlan Kumi Oy

Autokatu 10

20380 Turku

 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen ja vastaanoton käsittelyn jälkeen.

Asiakas vastaa palautuksesta syntyvistä kuluista.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla tai soittamalla.

Tilausmäärä

Renkaiden vähimmäismäärä verkkokaupan kautta tilattuna on kaksi kappaletta ja vanteiden vähimmäismäärä on neljä kappaletta.

Tuotteiden ja palveluiden takuu

Erikoisvanteilla on yhden (1) – viiden (5) vuoden takuu osto päivästä lukien. Takuu on merkkikohtainen. Renkailla on yhden (1) – kolmen (3) vuoden takuu ostopäivästä tai viisi (5) vuotta valmistuksesta. Takuu kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusviat.

Viallisen tuotteen tai palvelun aiheuttamia välillisiä ja/tai välittömiä kustannuksia ei korvata.

Hinta- ja saldovirheet

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, jos tuotetta ei virheen vuoksi löydy tilattua määrää, tai tuotteen hinnan ollessa selkeästi virheellinen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Kaerlan Kumi Oy:n asiakasrekisteriin. Kaerlan Kumi Oy ei luovuta tietojasi ulkopuolisille mutta tietoja voidaan käyttää Kaerlan Kumi Oy:n suoramarkkinoinnissa.

Sinulla on oikeus tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan lähettämällä pyynnön sähköpostilla Kaerlan Kumi Oy:lle