Point-S Rahoitus

Joustoa maksuaikaan Point-S -rahoituksella. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea luottoa kätevästi tekstiviestillä. Lähetä viesti "points" numeroon 18311 ja saat linkin jota klikkaamalla voit täyttää hakemuksen loppuun. Luottosopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla. Voit avata tilin myös alla olevalla hakemuksella tai liikkeessä paikan päällä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon

• Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

• Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Rahoitusesite
Yleiset tiliehdot

Point-S Rahoitusta voi käyttää ainoastaan myymälässä, koska ostoksen varmentaminen suoritetaan henkilökohtaisesti. Verkkokaupassa on käytössä Paytrailin yhtenä maksutapana Collector Bank Ab:n lasku/osamaksu.